Ти да видиш - Мартин Николов - Елвиса хлътнал като ученичка и си изгубил акъла по... Денислава Велкова. Това станало по време на общото им "съжителство" в "Игри на волята" и разбира се, беше оповестено от родителката на Денито - Виолета, която също участва във формата.

Виолета не спира да разкрива "истини" - според самата нея, разбира се и се кълне, че Мартин говори лошо за дъщеря й, защото е бил отхвърлен от нея. Денислава се загаджила с Иван Рълев, което разбило сърцето на Елвиса.

"Че той не спира да говори за нея. Все нейното име му е в устата. Излезе от предаването и пак продължава. Това са фактите, както е и факт, че беше полудял по щерка ми, докато бяха вътре, виждаше се от ракета в космоса. Сега разправя, че гледал на нея като на сестричка - дръжки! Ако беше като сестричка, нямаше толкова много да му е в ума и да рецитира името й", смята Виолета.

Всъщност тя май е единствената, която вярва в тази си теория, но самият Мартин с нищо не е показал, че тя е достоверна. Той действително говори на няколко пъти за Денислава, но причината е, че я е подкрепял в изпитанията, а за награда е получил лицемерно и двулично отношение от нея.

Самият Рълев също я паряса, но Денито и за това има обяснение - просто им завидели хората и му промили мозъка... Дали?!

Източник: Crimesbg.com