Виктория Терзийска предизвика масови негодувания с коментара си за хората на физическия труд преди няколко дни. Тогава в ефира на „Преди обед“ тя каза, че е недопустимо висшистите в България да стават сервитьори и бармани.

Това й навлече един куп критики. Мнозина я укоряват, че е надута и се е взела за голямата работа.

Тъй като видя негативните реакции, Вики се извини и поясни, че е имала предвид, че държавата е виновна за това, че хората масово не могат да работят по специалността си.

Самата Виктория очевидно е наранена от този факт, тъй като се налага да работи като певица, при положение че има две висши образования, и то в много сериозни сфери. Тя е завършила „Журналистика“ и „Право“, но не се изявява нито като репортер, нито като адвокат.

Все пак в първата област има известен опит, тъй като е била водеща на предаване в БНТ. Освен това беше и водеща в „Гласът на България“ преди години.

Голямата болка на Вики от „Мастило“ е, че всички я смятат за глуповата и повърхностна, понеже постоянно се смее, но според нея е умна и начетена жена. Доколко е така, не се знае, но е факт, че обвинява държавата, че не практикува по-сериозна професия и не се свени да го показва.

Източник: Crimesbg.com