Виктория Петрова продължава да търси голямата си любов, а мъжете продължават да се подиграват с нея!

От развода си насам Виктория Петрова е ползвана от мъжете само за забавление. Тя е една от журналистките на България с най-голяма бройка господа в живота си, но почти всички от тях само я изпозваха физически и я изоставиха. Поредният такъв случай се разигра в края на вече изминалата 2014 година. Тогава Вики в продължение на месец е излизала с по-млад от нея мъж, но когато заговорила за някакъв вид обвързване, той веднага я напуснал, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333590" align="alignright" width="300" class=" "]Виктория Петрова страда от мъжкото отношение към нея Виктория Петрова страда от мъжкото отношение към нея[/caption]

"Вики е сломена. Вече години наред търси мъжа, с когото да направи едно щастливо семейство, но той така и не идва. Хората, които никога не са я познавали, си мислят, че сменя мъжете за удоволствие, но това не е вярно. Тя много иска сериозна връзка, но все попада на доста неподходящи за тази цел мъже." - споделя близък на репортерката.

През годините Виктория Петрова бе забърквана в какви ли не любовни авантюри от различни медии. Най-сериозната и със сигурност осъществила се връзка беше с колегата й Петър Бакърджиев, с когото обаче се разделиха по неясни много причини. След това Вики бе спрягана за любовница на Бранко Салич - съпруга на тогавашната й колежка в Би Ти Ви Ани Салич. Миналата година дори имаше слух, че варненската хубавица е омаяла и Юксел Кадриев, с когото си партнира в новинарската емисия.

"Лесно е да гледаш отстрани и да съдиш хората. Какво от това, че е имала много мъже?! Няма нито един, с когото да не е започвала с мисълта за любов. Жалко, че все нещо й пречи да я намери." - коментира още източникът ни.

Слуховете твърдят, че повечето мъже не искали изобщо да се обвързват с Виктория Петрова, а я ползвали само за удоволствия. Това обаче я съсипвало, понеже журналистката приемала поведението им като истинска подигравка с женската й чест.