Устатата рускиня Виктория Капитонова отдавна показва, че е надменна и нагла, но този път мина границите. Тя, която не живее в родината си, а се е довлякла у нас, не само не се съобразява с положението и кризата в държавата ни, но и се гаври с 90% от българите.

Тези дни Викито, за която няма по-важно нещо от парите, а подаръкът, който й се поднесе, се харесва само ако има добра финансова стойност, се изцепи брутално. Тя заяви, че видиш ли, била свикнала да харчи по минимум 200 лева за един обяд или брънч, което било съвсем в реда на нещата.

"Тези суми ми отиват. Обичам да поръчвам от най-хубавото и най-скъпото, дори и да става дума за минерална вода - пак ще е от тази с най-високата цена и качество. Аз не съм родена да бъда бедна, нито да се ограничавам и ако някой не може да си позволи да харчи по 200 лева за обяд, значи не е за мен. Не става! Хората, които си струват, имат пари, защото знаят как да ги изкарват", заяви Виктория.

Тук обаче, както може да се досетите, мрежата завря. Не само жени, а основно и мъже, я пратиха да си купи едно въже и да си го "тури на врата", защото простотията и цинизмът й са безгранични.

"Какво даваш ти, че някой да ти дава пари?! Акъл ли имаш, талант ли, интелект ли?! Жалка си, маце, но ще се убедиш в това след някоя и друга годинка", хранят я в нета.

Източник: Crimesbg.com