Много скоро стартира новият сезон на риалити предаването „Ергенът“

Вторият ерген е доста по-различен от първия. Той е световноизвестен пианист, свирил на почти всички големи сцени по света. Евгени Генчев е на 33, учил музика в престижни университети. Той е коренно различен от първия „ерген“. Виктор Стоянов бе бивш гребец и настоящ фитнес инструктор, когато стартира сезонът на шоуто.

Тогава кандидатките за сърцето и ръката му бяха 22, а сега 25 моми ще се състезават за заветния пръстен .

Алекс Гърдева бе на сърце на „ергена“ Виктор Стоянов, но в последния момент тя се отказа, защото бе обидена, че той не я защити от нападките на останалите момичета и на най-коварната й съперничка Виктория Капитонова. Въпреки че рускинята „издуха“ останалите претендентки и Стоянов й даде пръстена, двамата така и не станаха двойка.

Сега същата Виктория Капитонова открехна завесата пред феновете си. Натурализираната инфлуенсърка, която доста добре осребрява славата си заяви, че знае коя мома е избраницата на ерген № 2 Евгени Генчев.

Тя сподели само, че вторият ерген се влюбил лудо в нея и след шоуто бил готов наистина да й предложи сърцето, както и да продължат пътя си заедно.

Засега имената на претендентките се пазят в пълна тайна. Тиражират се само имената на моделката Розмари Фишер, както и на поп фолк певицата Крисия.

Източник: Лупа.бг