От няколко месеца насам, Виктор Стоянов има връзка с актрисата и водеща от предаването „Преди обед“ Поли Недкова. По време на участието му в „Денсинг старс“, тя бе забелязана сред публиката и непрекъснато го подкрепяше. По онова време обаче влюбените все още криеха, че са заедно. Официално се представиха като двойка на премиерата на филма „Гунди – легенда за любовта“. Мачото от първия сезон на „Ергенът“ бе прегърнал нежно половинката си през кръста, с което заяви чувствата си към нея.

 

Поли Недкова е родом от Габрово, но е израснала във Варна. Учила е испански език в гимназията и актьорство в две от големите школи в морската столица. В момента работи като актриса във варненския Драматичен театър „Стоян, Бъчваров”, снима влогове за Ютюб, ко-водеща е в предаването „Преди обед" по Би Ти Ви и е асистент преподавател по сценична реч в НАТФИЗ.

Снимала се е в сериала „Съни бийч". В свободното си време обича да спортува. На това дължи изваяната си фигура, с която хванала окото на Виктор. Известно е, че той също прекарва часове във фитнеса и е много капризен – държи приятелката му да е с перфектно тяло като него.

 

В миналото Стоянов имаше връзка с фитнес инструкторката Христиана Парова и с влогърката Мария Тарашманова. И двете уж много ги обичаше и страдаше по тях, но всъщност бързо ги замени.

 

В предаването „Черешката на тортата" Виктор се ожали, че е с разбито сърце заради миловидната Мария, с която изкара заедно около година. Тя го зарязала, защото злоупотребил с доверието й. Той не признава открито, че й е кръшкал, но се говори, че очите му доста често шарели встрани. „Направих твърде много грешки, а тя прощаваше твърде дълго. Жена на моето сърце има, но жена до моето сърце няма”, разрева се тогава мачото. Малко по-късно обаче се хвърли в прегръдките на настоящото си гадже Поли.

 

Според запознати причината за разлъката с Тарашманова се крие в поведението на мускулестия красавец, който бил доста суетен, а и се заглеждал по чуждо. Мария не успяла да прости фриволното поведение на Виктор към нежния пол, затова взела решение да прекратят романтичните си взаимоотношения.

 

Освен всичко друго звездата от „Ергенът” така и не се показа публично с приятелката си. Той не публикуваше снимки с нея в социалната мрежа, докато тя често му пишеше

любовни обяснения. Най-милото беше на рождения му ден през април. Дори и тогава обаче Тарашманова се изпусна, че „повтарят грешките от миналото”. Раздялата им дошла малко по-късно, след като не успели да преодолеят различията си.

 

След участието си в романтичното предаване на Би Ти Ви Виктор заряза работата си на управител във фитнес зала и се насочи към шоубизнеса. Той рекламира какво ли не, включително и бързи кредити. Пробва се и като актьор, макар че първата му роля в киното е малка. Изявата му в „Ергенът“ също може да се счете за опит – все пак успя да баламосва 22 жени и да демонстрира артистични заложби. Сега Виктор казва, че се срамува от участието си в шоуто и изобщо не иска да го свързват с това предаване. Твърди още, че не е взел хонорара, а е бил там само за слава. Последното определено му се получи, защото се сдоби с популярност и вече е доста разпознаваемо лице.

 

Зрителите имаха възможността да гледат Виктор във филма на Мариан Вълев „Чалга”. Екранният Куката от сериала „Под прикритие” сподели, че е много доволен от представянето на Стоянов, и не спести похвали по негов адрес. „Той се оказа едно прекрасно момче, което аз не познавах досега. Талантлив е и е изпълнителен. Неговата роля е на един доста повърхностен актьор от телевизионните сериали, страшно забавна малка роля“.

 

Известно е, че „ергенът“ е доста самовлюбен и изявите му под светлините на прожекторите за него са сбъдната мечта. Откакто го споходи славата обаче, има и нещо, което не му допада. „Често се опитват да ме снимат без мое разрешение. По-добре елате и ме питайте, никога не отказвам снимки на феновете си, но недейте да го правите тайно и да си мислите, че не ви виждам“, ядосва се Виктор.

 

Говори се, че мачото е прекарал през леглото си някои от участничките в неговия сезон, включително и Благовеста Бонбонова, но това се е случило след края на шоуто. После решил да задълбочи връзката си с Мария, с която се знаели отдавна, но дотогава били само приятели. За съжаление след година отношенията им започнали да буксуват и раздялата не закъсняла. Може би пък връзката му с Поли Недкова ще издържи повече.

 

„Много хора ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради начина, по който изглеждам“, споделял е Виктор. Иначе изобщо не бил такъв, но трябвало човек да го опознае по-добре, за да се докосне до истинската му същност.

 

„Винаги съм бил обект на засилен интерес от страна на нежния пол. Действам обаче внимателно. Търся силен характер, не искам мекотело до себе си. Жена, която знае какво иска и може да отстоява мнението си“, обобщава Стоянов. Настоящата му приятелка била точно такава, затова се надявал отношенията им да просъществуват.

Източник: Уикенд