Първият ерген на България вече открито оплюва предаването, което го направи известен. При разговор с феновете си той заяви, че не харесва представянето си. Може би защото фитнес инструкторът не можа да изгради телевизионна кариера в bTV.

Виктор директно заяви в отговор на въпрос „Какво не хареса в предаването?” с краткото, но точно: „Участието ми в него”. Явно Стоянов вече съжалява, макар че „Ергенът” го направи национално известен.

Факт е, че Виктор бе много скован в шоуто. Липсваше му всякаква харизма. Не може да се отрече, че той е красавец, но до там.

Брюнетът не пропусна да направи комплимент на Ерген №2 Евгени. Определи го  като добре подържан мъж. Двамата се запознаха за пръв път това лято на купон край морето.

Виктор Стоянов разкри пикантни подробности около „Ергенът“

Истинска любовна драма се разигра между Стоянов и една от най-обсъжданите участнички в шоуто – Александра. Сега той не говори какви са отношенията им.

Загатна, че през октомври ще го гледаме за кратко в предаване, но не издаде кое е то. Призна, че малко се е изложил там.

Ергенът разпускаше с приятели в Гърция, а на връщане не пропусна да отговаря на въпроси на фенове, докато чакаше в адско задръстване.

Източник: hotnews.bg