Ергенът Виктор Стоянов не спира да досажда на бившата си приятелка Мария Тарашманова. Тези дни той й се обясни в любов за пореден път чрез емоционален пост в социалните мрежи. Виктор, който към днешна дата е участник в „Денсинг Старс“, все още е лудо влюбен в чаровната блондинка, макар тя да му би шута преди няколко месеца. Красавицата дори има нов мъж до себе си, но това изобщо не спира Виктор да й досажда. Сякаш напук на актуалното й гадже, той продължава да я ухажва.

 

Наскоро Виктор се ожали, че е с разбито сърце, защото злоупотребявал с доверието на Мария, която пък на свой ред го зарязала. Призна, че е направил твърде много грешки, а тя е прощавала прекалено много. В този ред на мисли, той изплака, че има жена на сърцето му, но не и такава до сърцето му.

 

Връзката на Стоянов и Тарашманова продължи близо година, но пътищата им се разделиха. Запознати издават, че причината за разлъката им се крие в поведението на мачото, който редовно й кръшкал. Мария не успяла да прости фриволното му поведение към нежния пол и сложила край на връзката им.

 

Да не пропускаме и факта, че освен всичко друго, Виктор така и не се показа публично с Тарашманова. Той не качваше снимки с нея в социалните мрежи, докато тя често му пишеше любовни обяснения. Едва сега се е сетил да го прави, но както се казва – след дъжд качулка.

 

След участието си в „Ергенът“, Стоянов заряза работата си на управител във фитнес зала и се насочи към шоубизнеса – рекламира какво ли не, в т.ч. и бързи кредити. Пробва си късмета и като актьор, макар първата му роля да бе малка.

Предвид факта, че е доста суетен, изявата му под светлините на прожекторите за него е сбъдната мечта.

 

При участието му в „Денсинг Старс“, Виктор се пльосна на задните си части още в първите секунди на танца, който изпълни със сценичната му партньорка Михаела. Въпреки издънката, той продължи смело напред, без повече видими грешки за непрофесионалистите. Журито го похвали заради проявения стоицизъм. Илиана Раева, както и семейство папкала го възнаградиха с по 6 точки, докато Галена Великова го оцени с едва 4 точки.

 

Виктор е щастлив, че вече е известен и хората го разпознават. Това, което го дразни обаче е, че го снимат без разрешението му. Категоричен е, че винаги е бил обект на засилен интерес от страна на нежния пол, но действа внимателно, тъй като търси жена със силен характер до себе си, а не мекотело, което ве знае какво иска и не може да отстоява мнението си. Мария била точно такава, но я изгубил заради злоупотребата с търпението си и макар днес да я иска обратно, тя не ще и да чуе за него.

Източник: Уикенд