Още в началото  на „Кой да знае” на отбор  Милица Гладнишка се наложи да отговаря на въпрос за слонове. Виктор Стоянов, който попадна до нея гадно захапа втория ерген, който седна до Христо Пъдев: „Не съм наясно с нищо за слоновете, то в моя сезон нямаше такива!, каза под мустак лъскавия мачо Виктор.

Думите му жегнаха пианиста, който веднага  се сети кого  визира колегата му, но не им обърна внимание и си замълча. Но на публиката в залата, както и на всички пред телевизорите стана ясно, че ерген номер едно говори за дебеланката Пам Велидис. Която се оказа една от най-критикуваните и обсъжданите участнички в миналия сезон. Брюнетката похапваше на воля куп пържени филийки, нямаше притеснения относно натрупаното си свръх тегло.

Това предизвика напрежение сред останалите дами, които я нападаха, че много  се тъпче. Най-накрая продуцентите я изкараха от романтичното шоу под предлог, че е загубила много близка дружка, За да не бере срам, че ще остане без роза.

В крайна сметка пианиста си избра моделка с идеални размери и се говори, че живее в нея. Докато Виктор Стоянов избра победителката в първия  сезон на”Ергенът”, но така и не му потръгна в любовта, макар, че при  него нямаше нито една пухкавелка.

Източник: Хотнюз.бг