Виктор Николаев е станал страшно избухлив и раздразнителен!Водещият Виктор Николаев

да мине на успокоителни, апелират зрители на сутрешния блок на Нова телевизия. Напоследък журналистът все по-трудно контролира емоциите си. И демонстрира непрофесионализъм, избухвайки срещу гостите и колегите си в ефир. [caption id="attachment_418193" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев На Виктор Николаев много му се събра[/caption]

„Да вземе да си купи валериан, глог и мента. Крещи като обезумял. Какво е това държание, да не е на Женския пазар“, възмущават се публично зрители на „Здравей, България“.

Те призовават Николаев да се кротне и да започне да си гледа работата. Без да създава излишно напрежение, защото животът и бездруго е напрегнат. Писмата и коментарите им, които пишат в официалната страница на предаването във „Фейсбук“, обаче системно са подминавани от екипа, който явно не държи на обратната връзка. Колеги на журналиста издават, че непрекъсната му нервност се дължала както на лични проблеми, така и на неразбирателствата му с Аделина Радева и хората от бекстейджа на предаването. За последно Виктор избухна именно срещу редакторите и шефовете на сутрешния блок, като се развика в ефир: „Какво да давам бе, хора?! Върша работа за трима!“. Тв водещият бил недоволен, че му се налагало непрекъснато да поема и задълженията на партньорката си Аделина Радева, както и да дава акъл на служителите зад кадър. Откакто телевизионерът смени екранната си половинка Ани Цолова с Радева, зрителите забелязват, че нервните му изблици значително са зачестили. Именно умората и фактът, че нерядко му се налагало да износва на гърба си цялото предаване, защото Аделина се скатавала, рефлектирали върху общия му тонус и здравето му. И Виктор не можел да влезе във форма от месеци. Освен това 2018-а за него бе сред най-лошите години, защото близо месец лежа в болница заради проблеми с бъбреците и спешна операция. Жена му пък се потроши и счупи ръка, а известно време той й бе личен асистент. На всичкото отгоре трябвало да се справя и с възпитанието на дъщеря си. Която вече била тийнейджърка и той се притеснявал да не поеме по лош път.