Всички помним скандала с децата на Вики от "Мастило" в предаването на Петя Дикова по Би Ти Ви, когато малките се показаха крайно невъзпитани и разглезени. След като обявиха, че у тях ядат лайна, двечките заявиха и че всички мразели Би Ти Ви - в ефира на Би Ти Ви...

Да, предаването бе на живо, но Виктория Терзийска дори не се опита да им направи забележка тогава, докато физиономията на Пипи бе меко казано стресната. Днес, месеци по-късно, след цялата обществена реакция, Виктория Терзийска продължава да реагира неадекватно за мнозина като отсече, че подкрепяла изцяло поведението на момичетата си.

"Браво на тях, това ще кажа. Изцяло ги подкрепям и не виждам нищо лошо в поведението им. Още преди да влезем в студиото им казах, че трябва да се държат така, все едно са си вкъщи. И те го направиха. Държаха се естествено и сладко, по детски. Всяко дете може да реагира така и да наприказва някои щуротии. Това значи ли, че трябва да ги "скалпираме"?!", коментира певицата.

В мрежата обаче са потресени от начина й на мислене и заявиха, че не децата са виновни, а родителите им, които не ги учат на нищо смислено, нямат грам възпитателна отговорност и се чудят как да ги лигавят. А после чакали от тези деца да станат читави хора. "Ами няма как да стане тая, няма да го прихванат от въздуха", коментират в нета.

Източник: България днес