Няма никакво съмнение, че ако някой каже на Вики от „Мастило“, че изглежда така, сякаш е пила оцет, ще се окаже повече от прав.

 

Вики от „Мастило“ пие оцет

От известно време насам певицата наистина е започнала да приема от киселата течност, споделя самата тя с феновете си в социалните мрежи. Оказва се, че не го прави за отслабване, както редица други, а за здраве.

 

„Оцет ли бе, да го опишеш! Новият ми сутрешен ритуал е супена лъжица ябълков оцет, натурален, нефилтриран, в чаша вода със стайна температура! Усещам, че ви заинтригувах, защото ме засипахте с въпроси защо го пия, какъв точно е оцетът, какви са ползите от него! Аз от малка имам проблемен стомах, гастрит, болки, ходене по мъките със снимки на корема в болницата. Никога няма да забравя вкуса на гадната бяла каша, която трябваше да изпия преди снимката. Нечовешка гадост, „бляк“ биха казали дъщерите ми. Откакто започнах да пия лъжица оцет в чаша вода всяка сутрин, се чувствам нормално. Коремът ми не се подува, нямам болки и усещам лекота. Оцетът наистина работи, ако имате желание, може да пиете чаша вода със супена лъжица оцет преди всяко хапване“, разказва подробно певицата.

 

Тя твърди, че оцетът, който използва съдържа мед от манука и джинджифил, което засилва допълнително имунитета й, ключов фактор за който, както добре знаем, е стомашно-чревния тракт и по-точно неговото здравословно състояние.

Източник: Уикенд