Несъмнено една от най-коментираните участнички в тазгодишното издание на „Ергенът“, е Виктория, която се опитва да си хване мъж в интернет, използвайки фалшиви снимки. Тя се превърна в любима мишена за подигравки на феновете на формата още в момента, в който се появи пред камерите. Преобладаващата част от редовните зрители на шоуто не я намират за особено привлекателна.

 

Бдителни почитатели на формата обаче откриха нейни снимки в интернет, на които човек трудно би я разпознал. Те до такава степен са обработени с фотошоп, че Виктория изглежда като съвсем различна жена. Няма следа нито от акнето й, което прави впечатление в риалитито, нито от петната по кожата й. Лицето й изглежда гладко като порцелан, устните й са сочни и привлекателни, а самата Вики е въплъщение на понятието за фатална жена.

 

Според мнозина, целта на момата е с фалшивите снимки да хване подходящ ерген, след като стана ясно, че нещата с Алек няма да се получат и е напуснал риалитито, без да избере победителка. Вместо обаче да накарат хората да я харесват повече, въпросните фотоси станаха повод за още повече подигравки по неин адрес.

Източник: Уикенд