Виктория Капитонова заби яка плесница на Виктор

Хитрата рускиня в прав текст заяви, че не може да бъде с мъж като Виктор. Това една от най-скандалните участнички направи в интервю пред BtV.

По думите й всичките скандали, викове, скубане на коси и заливане с питиета било игра от нейна страна. А след победата й изобщо не стояло на дневен ред да се виждат с Виктор извън шоуто. На Виктория и на гребеца им било напълно ясно, че двамата няма как да станат близки приятели. Само си благодарили за добре прекараното време в предаването.

Виктория Копитонова е категорична, че не би била с мъж като Виктор в живота си извън риалити формата. Първата причина е, че не защити любимката си Алекс, а остана на страната на Вики, въпреки че знаел какво е направила.

„Няма как да не е разбрал, че аз залях Алекс с джин. И въпреки това не я защити като мъж, достойно. И аз да бях в ситуация, като на Александра, щях да постъпя по същия начин, щях да си тръгна с вдигната глава“, категорична е нахаканата Вики.

Другото, което не одобрявала в поведението на Виктор е това, че се целувал с всяко от момичетата, които му било под ръка.

„Няма как да съм с такъв мъж в реалния живот. Никакъв шанс! Да скача на всяка, която му се даде“, разкрива победителката от „Ергенът“.

Източник: Уикенд