Тази седмица беше знакова за двойката победители в надпреварата в Един за друг. Това предаване за двойки се радва на значителна популярност пред малкия екран, този сезон за разлика от други предавания, е добър както и предишните. 

Разбира се тези, които не харесват подобни формати няма да го следят, но тази години, имаше нови водещи, нови игри и доста свежи двойки.

Финалната игра със силата на сезоните бе същата като от предния сезон, но победителите бяха изненада. Вики и Явор са сред водещите двойки, но не са били често на върха на класирането, имаха силни и по-слаби моменти. Виктория е сред участвалите през годините като адреналинка в Господарите на ефира по Нова, а половинката й Явор е финтес ионструктор, занимава се със спорт, здравословно хранене. В миналото той е бил и участник в друг формат - Сървайвър.

Вики и Явор печелят в надпреварата за влюбени двойки

Те са сред най-подготвените двойки физически в надпреварата, но в личен план са имали своите трудни периоди. След десет години съвместен живот и едно дете, чак сега Вики получи желаното предложение за брак именно в предаване. Това беше вълнуващ и чакан момент от красивата Вики. На финала двамата успяха да устоят на изпитанията на всички сезони, не се отделиха един от друг и станаха първи, така останаха в историята на този формат. 

Вики и Явор печелят в надпреварата за влюбени двойки - Снимка 2