Ирина Тенчева трябва да роди всеки момент, но в отношенията й с Иван Христов е настъпил неочакван обрат!

Бременната Ирина Тенчева, която всеки момент трябва да роди дете на продуцента Иван Христов шокира всички с неочакваното признание, което направи. Блондинката, която умело отне опосума от семейството му с Вихра Петрова и Ава преди няколко години, разкри внезапния обрат в живота си с Иван.

А именно, че двамата с него вече не спят заедно. Ирина Тенчева може би не усети момента, в който се изпусна и каза истината в свое изказване за блога на своя близка приятелка. "Обичам тишината, защото тя ми дава повод за размисъл. Не мисля, че тишината е отсъствие на нещо, а по-скоро присъствие на всичко. Изживявам тези мигове, когато лежа тихо до спящите си деца и просто ги вдишвам. Тишината ме вдъхновява", вдъхнови се и в изказването си бременната Ирина Тенчева, но думите й развързаха езика на близки до семейството й хора.

[caption id="attachment_337408" align="alignright" width="300"]Иван Христов Ирина Тенчева спи в стаята на децата си, разкриха близки на Иван Христов[/caption]

Те подшушнаха, че казаното от Ирина Тенчева никак не е случайно и че като умна жена, каквато е всъщност, тя винаги премерва приказките си и знае как биха се изтълкували от масата. Истината обаче била, че бременността изнервила Ирина Тенчева до краен предел и я направила свръх чувствителна към най-дребните неща от ежедневието. А в случая най-много страдал Иван Христов, с когото Ирина не спяла в едно легло от няколко седмици - преместила се в детската стая при отрочетата си.

"Нормално е при бременна жена такава реакция, защото сензитивността й е обострена до краен предел. Ирина просто ревнува от Вихра Петрова, заради срещите й с Иван, които никога не са преставали. Вярно е, че при развода си двамата бяха страшно нахъсани един срещу друг, но с течение на времето отношенията им се подобриха и сключиха примирие в името на дъщеричката си Ава. Напоследък се виждат често покрай уроците и извънкласните занимания на Ава и е разбираемо, че Ирина ревнува", разкриват близки до Иван Христов.

Те си обясняват промяната не със зараждащи се нови чувства между Иван и Вихра, а с факта, че като повечето бъдещи родилки, Ирина се чувствала некомфортно с няколко килограма в повече, което довело до все по-честите й избухвания за сметка на ошашавения Иван Христов.