Иван Христов всеки момент може да си стегне багажа от Ирина, разкриха негови близки!

Много са хората, които ще кажат, че не се гради щастие, на гърба на нещастието на друг. Такова обаче изградиха преди две години Иван Христов и Ирина Сарачинова, по настоящем Тенчева. Скандалът около развода на Иван Христов и водещата Вихра се превърна едва ли не в национален въпрос. Вихра ронеше сълзи в ефир, а Ирина цъфтеше от щастие като влюбена жена.

Днес обаче ролите на двете са на път да се разменят, тъй като Иван Христов тотално охладнял към Ирина. Това разкриха приятели на опосума, които са категорични и в друго - че наближава времето Иван да си стегне багажа и да напусне и Ирина. Която между впрочем, е с няколко години по-възрастна от него.

[caption id="attachment_312717" align="alignright" width="300"]Иван Христов охладня и към Ирина Тенчева. Коя ли ще е следващата?! Иван Христов охладня и към Ирина Тенчева. Коя ли ще е следващата?![/caption]

"Иван е особен човек и като всеки млад мъж е непостоянен. Да, той беше силно влюбен в Ирина и направи чудеса, за да се събере с нея. Изостави дори и щерка си Ава. След две години съвместен живот обаче, когато двамата си опознаха и кътните зъби, се обади рутината и скуката. Отношението на Иван към Ирина отдавна вече не е същото, а той се държи меко казано безразлично", разказват приятели и колеги на Иван от ТВ7.

Като доказателство за това те посочват и епизода на шоуто "Денсинг старс", в което Ирина бе дошла, за да защитава приятелката си Нели Атанасова. А през цялото време Иван не само не я погледна, но и дори не я слушаше, пише HotArena.net. Явно телефонът му бе далеч по-интересен от доводите на любимата жена, след като през цялото време не откъсна очи от него.

Самата Ирина била умна жена и ясно усещала сигналите, които й изпраща поведението на Иван. Дори в разговор пред приятелки тя споделила, че започва да става суеверна и да мисли, че съдбата й връща това, което е причинила на Вихра. Как ще се развият нещата обаче, един Бог знае. И може би Иван Христов...