Откога са заедно, откога се ожениха, че и дете имат, а явно още не са се "начесали". По принцип това е нещо хубаво и го пожелаваме на всеки, но не и пред очите на деца. Има си места и време за тези работи... Да, говорим за Златка Райкова и Карен Хачатрян, които не сдържаха страстите си и по време на парти в детски център.

Вие двамата верно ли?!? Карен опипва Златка Райкова на детско парти! (подробности + СНИМКИ)

Двамата заведоха там малкия Благойчо за Хелоуин, което е похвално - браво, обръщат внимание на малчугана, радват го. Но докато синът на Джизъса си играе с другите деца, Карен изведнъж хваща Златито и страстно започва да я масажира по раменете, очевидно знаейки, че е без сутиен.

Вие двамата верно ли?!? Карен опипва Златка Райкова на детско парти! (подробности + СНИМКИ) - Снимка 2

Всъщност те всички разбраха това, защото балконите на Райкова бяха доста напращели и свободно движещи се под потничето. В един момент, явно масажът й хареса, плеймейтката плъзна ръка по бедрото на Хачатрян и... така де, предполагаме колко хубаво му е станало...

Вие двамата верно ли?!? Карен опипва Златка Райкова на детско парти! (подробности + СНИМКИ) - Снимка 3

Пак ще отбележим, че приветстваме любовта и страстта между двамата съпрузи, но ще е далеч по-добре ако го правят далеч от детски очи. "Като искат адреналин и "забранени места", да идат в някое кино, или на някоя малка уличка нощем, но в детски център, хайде нема нужда", шушукаха присъстващи на мястото родители.

Вие двамата верно ли?!? Карен опипва Златка Райкова на детско парти! (подробности + СНИМКИ) - Снимка 4

Сигурно е обаче едно - малкият Благойчо наистина чувства Карен като баща, а той му отвръща със същото.

Източник: България днес