Асен Блатечки е силен мъж, който не може да бъде наранен лесно от жена! Освен ако тя не е собствената му дъщеря

Чаровникът Асен Блатечки е с разбито сърце. Актьорът е наранен от единствената жена, която би могла да наруши душевния му мир и това не е нито Диляна Попова, нито Катерина Горанова, а първородната му щерка Катя.

Тийнейджърката, която Асен Блатечки обожава повече от всичко и би дал живота си за нея, жестоко нарани баща си. Малката Катя и до днес отказвала да се запознае с братчето си Борил, дори не го била виждала за миг, пише вестник "Галерия".

[caption id="attachment_341072" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки обича малката Катя повече от която и да било друга жена в живота си[/caption]

Още когато Асен Блатечки напусна нея и майка й, за да се отдаде на увлечението по Диляна Попова, дъщеря му Катя понесла страшно тежко промяната и раздялата в семейството си. Дни наред момичето не можело да спи и нямало желание за нищо. А след новината за раждането на бебето Борил, твърдо отказвала да го види.

След като Асен Блатечки се окъзна и се върна при единственото семейство, което може да нарече "свое", отношенията му с подрастващата Катя се затоплили отново. Тъкмо, когато тя най-сетне склонила да се запознае с Борил обаче, Асен и Диляна Попова драстично влошили отношенията си и дори не си говорили за известен период от време.

Надеждата на чаровника е днес, след като красивата Диляна намери сили, за да му прости, нещата един път завинаги да се подредят и да тръгнат в нормалното си русло. А двете му деца да се срещнат и да успеят да се сближат.

"Каквото и да си мечтае Асен обаче, фактът е, че Борил се появи по начин, който е трудно да бъде приет от един тийнейджър. По-лесно щеше да е ако по времето на връзката му с Диляна, той и Катерина бяха вече разделени. Тогава малката Катя щеше да е наясно и да е свикнала с това, че татко й има друг живот. И щеше да приеме нормално братчето си. Сега ще й е трудно, защото всяко дете си мисли, че баща му е бил откраднат от него и майка му", коментират ситуацията и столични психолози.

Асен Блатечки обаче не губи вяра и след болката, която преживя от родната си щерка, се моли проблемите най-после да приключат и да се радва истинкски и на двете си дечица.