Камелия показа рогата си не само пред Люси Дяковска, но и пред Ивана!

Видовден винаги идва, макар и понякога да се бави. Максимата се потвърди с пълната си сила и за предателката Камелия, която изневери на Люси Дяковска и я нарани жестоко заради щерката на Йорданка Христова - Ивана. От близо година двете дами не крият връзката си, която обаче вероятно няма да продължи дълго. Това разкриха близки до Ивана източници.

Оказа се, че Камелия най-сетне показала истинското си лице пред Ивана, която останала крайно разочарована от това, което разкрила. А именно, че Камелия я използва за пари, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335474" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия показа рогата си и пред Ивана, Данчето Христова не иска да я гледа и на снимка[/caption]

Всичко започнало, когато Ивана предложила на Камелия да си направят своеобразен "меден месец" и да попътуват за около 30 дни из Италия. Камелия останала очарована от новината, тъй като счела, че Ивана я кани на собствени разноски. Да, ама не!

Когато разбрала, че щерката на Данчето Христова има предвид да пътуват с общи пари, Камелия изведнъж помръкнала и започнала да увърта. "Та тя лъсна като задница без гащи, толкова прозрачна е била. Ами сега това, ами сега онова... усуквала и въртяла, само за да не даде и лев за екскурзията. Ивана не е просто момиче, веднага е усетила накъде духа вятърът", разказват възмутени нейни приятели.

Щерката на Данчето обаче решила да се направи на будала, само за да покаже на Камелия какво значи да си мъжко момиче. Отишла и платила сама цялата екскурзия, чиято обща стойност възлиза на 4000 евро, но без музейните такси и ресторантите.

Според близките на Ивана, тя е решила да направи това, за да натрие носа на половинката си, да я заведе в Италия, а след това да се раздели с нея по мирен начин. Не така благородно обаче реагирала майка й - голямата Йорданка Христова, която буквално избесняла.

И не за друго, а защото Ивана платила екскурзията на Камелия от нейния джоб. "Тая за каква се мисли, бе?! Аз ли ще я издържам?! Ама и ти си една, как можа да се съгласиш и да направиш подобно нещо?! Тази жена те използва", вдигнала луд скандал Йорданка Христова, но вече пред свършен факт, тъй като билетите били купени ден преди Свети Валентин.