Веско Маринов винаги е бел толерантен и умерен в изказванията си

Но днес българският изпълнител е бесен от безхаберието на политиците и на народа ни, който търпи да бъде мачкан и унижаван.

„Ние не сме народ, ние сме скупщина! Защо не питаме тия, дето ни показват този политически панаир вече 5-6 години, какво правят, за какво са избрани!

През 3 месеца нови избори, в парламента се държат като хамали.Така нареченият политически елит е  загърбил всичко, що се касае за родината ни.

Те влизат единствено в политиката за лични облаги. Нищо не се случва в красивата ни родина България!Затова сме на това дередже“, гневен е Веселин Маринов.

Изпълнителят пита докога управляващите ще шикалкавят и няма да изпълнят обещаното, за да направят аутобана от Варна до София. Популярният изпълнител сподели с огорчение, че не ходи на море в съседна Гърция не защото там не е красиво, а защото завижда на гърците за самосъзнанието им като народ.

И защото там няма нито един надпис на английски или немски, както е при нас. И въпреки това туризмът им се развива на пълни обороти, а гърците не се притесняват,че това ще им навреди.

„В Гърция никога няма да чуеш в ресторантите им българско хоро или българска народна песен. А у нас във всеки град се слуша сръбска и гръцка музика,“ огорчен е поп певецът.

Трубадурът от Полски Тръмбеш не може да прости на политиците, че разпрати сънародниците ни по света, за да стават слугуват на чужди народи.

Източник: Crimesbg.com