Мъдрите хора са го казали - внимавай как се държиш като се качваш по стълбичката нагоре, защото слизането ти може да е кошмарно... Мнозина, които се смятат за "звезди" обаче, бързо забравят този съвет и се изживяват като богопомазани. Оказа се, че сред тях е и уж веселякът Димитър Рачков.

Да, Рачето е безспорен майтапчия и дори шут, когато е на екран. Зад кадър обаче бил точно обратното. И ако преди години се знаеше, че е доста затворен, мълчалив и дори меланхоличен, то напоследък станал страшно нервен и раздразнителен, което побърквало екипа на шоуто му.

Митето редовно се самозабравял и се държал безобразно с антуража си. Крещял, викал, дори обиждал колегите си, което е недопустимо. Защото да, те са му колеги, пък дори и да става дума за "обикновен" осветител. Без него надали ще направи успешно шоу, нали така?!

"Безобразен е понякога и наистина има хора, които вече се заканват да го напуснат. Макар че ако не е Маги Халваджиян да го бута, той също е господин Никой", коментират близки до обкръжението на Рачков.

Явно дочул за ропота на приближените си, Димитър Рачков сам си призна, че понякога не му издържат нервите, но твърди, че винаги осмисля поведението си и ако е прекалил отива и се извинява на човека.

Източник: Ретро, Crimesbg.com