Веселка Маринова, която се превърна в любимата „фермерка“ на българския зрител и спечели два пъти риалито "Фермата" на Би Ти Ви, се подготвя за сватба.

 

26-годишната риалити звезда се готви да каже "Да!" на мъжа, в когото е влюбена, за трети път в живота си. Новият избраник на Веселка се казва Велин. Сватбата е планирана за 15 август – навръх Голяма Богородица. Избрали са тази дата, защото са вярващи хора и искат сватбата им да се състои на голям църковен празник. Тази година датата се пада във вторник. Веселка посочва, че със своята половинка желаят да сключат не само граждански, но и църковен брак. До този момент не е споделяла дали има църковните бракове с предишните й двама мъже.

 

Веселка от Фермата ще каже „Да“ за трети път

На сватбата ще присъстват само сред близки роднини и приятели. Въпреки това, когато започнали да правят списък, бъдещите младоженци осъзнали, че имат много близки хора, които не могат да пропуснат, и затова се очаква да бъде многолюдна веселба. На сватбата със сигурност ще присъстват трите деца на Веселка, които са родени от предишните й два брака – най-голямото е от първия, а другите две са от втория.

 

Сега въпросът е кога се очаква бебе номер четири, плод от любовта с Велин. В началото на връзката си популярната „фермерка“ твърдеше, че няма да бърза със следващо дете. Сега обаче най-вероятно мнението й се е променило, защото едва ли ще лиши от наследници своя нов мъж – известно е, че той все още няма деца.

 

Младата Веселка преди време трогна зрителите на „Фермата” със съдбата си на бедна селска многодетна майка. Още на 22 години, когато за пръв път влезе в риалитито, тя разказваше, че няма пари, но има всичко, което й е нужно, за да е щастлива. Тогава живееше в троянското село Борима, заедно с трите си деца и втория съпруг, за когото твърдеше, че е добър и я обича. След като спечели риалитито за първи път и взе наградата от 100 хиляди лева, се разведе и се премести с децата си в Троян. Там се запознала с Велин, за когото твърди, че й е показал какво е да е обгрижвана и глезена, точно когато се била отказала да търси щастието.

 

Той бил редовен клиент в магазина за хранителни стоки, в който Веселка

била продавачка. Занимавал се с ремонт на автомобили. Изведнъж колата на фермерката започнала редовно да се чупи, което било повод за нови и нови срещи с интересния нов познат. След като двамата се залюбили, състоянието на автомобила рязко се подобрило и той спрял да се поврежда.

 

Предложението за брак дошло преди няколко месеца. Семейството било на гости при кръстницата на риалити звездата. Влюбеният мъж паднал на колене пред многодетната майка в присъствието на децата й. Попитал я дали ще се омъжи за него. Това бил един от най-щастливите моменти в живота й.

Източник: Уикенд