Веселин Маринов буквално втрещи Лора Крумова

Водещата не повярва, но от шок започна да се превива от смлях. Трубадурът от Полски Тръмбеш призна, че бил на йота да се сбие с курортист на морето.

Това обаче се случило в далечната 1994 година, когато гледал мача на България с Нигерия, който бил на стадион в Америка.

По онова време бил на почивка в Созопол с дъщеря си. Това се случило преди тридесетина години. Тогава един от почиващите така плюел по съгражданите си,

че кръвта на певеца кипнала, той му се заканил и бил на косъм да го ступа. Хората, които били наоколо и гледали мача го кротнали едва.

„Ти, дето си толкова спокоен, да се сбиеш. Направо не ми се вярва“, изригна Лора Крумова. След което водещата започна са се превила неистово от смях и едва се успокои.

И за да се съвземе, попита изпълнителя на „Горчиво вино“ дали е лесен за обичане.

„Требва да питаш жените, с които съм бил. Но по мое мнение съм лесен за тези, които обичам. Останалите  просто не ги допускам до себе си. Но съм педантичен и затова не съм лесен за съвместно съжителство“, все пак призна истината Маринова.

А най-голямата му болка е, че не може да бъде повече време с внуците си, близнаците Цветелина и Веселин. Радва се, че на предстоящите му концерти те ще бъдат там.

Източник: Стандарт