Мариела Нордел разказва много романтична, но и доста сапунена история!Кулинарката Мариела Нордел, която беше изгонена

от Биг Брадър в понеделник, не спира да разтяга локуми и да си вярва. Признаваме й, че наистина има дар слово и може да стане прекрасен разказвач на приказки. Но кои от историите й са истина и кои не, това само тя си знае. [caption id="attachment_397704" align="alignright" width="261"]Мариела Нордел Мариела Нордел наприказва истории като от латино сериал[/caption] Както в случая с голямата й любов от Мексико - Хорхе Фигаро, с когото се запознала на 25 години. Убили го, но Мариела Нордел и до днес се сеща за него и се чуди как ли биха живели заедно, ако обстоятелствата бяха други. Ето какво разказва тя. "Той е може би единственият, когото не съм ревнувала. Знаех, че повече от мен няма как да намери. Както и аз - повече от него. Връзката ни беше кармична. Срещнах го в Куба, в хотел "Ривиера", на чието откриване е пял Франк Синатра. Седях на бара и го виждам срещу мен. Мъж с черна коса, бяла кожа, очи като въглени. Бяла риза, блейзер, дънки и ролекс! Точка! Като го видях, и ми стана лошо. Поръчах на бармана да му сервира двойно от това, което пие, черен етикет. Барът беше като полумесец, седяхме от двата му края", сладкодумно разправя Мариела Нордел. А кой й вярва, това е друг въпрос. Чак пък такъв красавец - но то май всичките й мъже са били красиви, че и богати.

Тогава Хорхе бил на около 38 години. Запознали се, чувствата пламнали и веднага си легнали. Сексът бил просто невероятен - дори филмите пасти да ядат.

"Побърках го! И накрая си легнахме на "Малекон" - крайбрежния булевард, и дочакахме изгрева. Беше разделен с жена си. Каза ми: "Оправяш си нещата и идваш!". След две седмици ми прати факс, че е купил апартамент в центъра на Мексико - третия етаж над българското посолство, за да се чувствам добре. Човекът си ме е обичал. Аз бях пикла на 25 години. Гледах как някакви супер мацки, актриси от Щатите, му се лепят. Правех се на много сигурна и му изневерявах като луда. Накрая ме хвана и се разделихме. Ревахме и двамата, докато ме караше към летището. Към две години не се бяхме чували, а след време опитахме ново начало, но малко след това го убиха", спомня си Мариела.