Актьорът Юлиан Вергов все още се придвижва на две колела и е категоричен, че ще продължи да ползва скутерчето си, докато не падне сняг.

 

Преди няколко дни екранният доц. Банков от „Откраднат живот“ паркирал моторетката си пред сладкарница на столичната ул. Сан Стефано и веднага след това скочил от нея, за да целуне татуирана блондинка. Въпросната мадама разхождала кучето си, когато Вергов впил изневиделица устни в нейните и я засипал с комплименти. Отдалеч двамата изглеждали като стари приятели, нямащи тайни помежду си.

Заформилият се дружески разговор бил с около 5-минутна продължителност. Докато си хортувал усмихнат с дамата, актьорът не свалил дори и за миг нито слънчевите си очила, нито пък каската от главата си – може би за да остане под прикритие за хората, минаващи наоколо.

 

Припомняме, че 54-годишният актьор бе обявен за насилник от бившата му любовница Диана Димитрова. В последно време Вергов е подозрително близък с атлетката Александра Начева. През миналия месец те били засечени под ръка. Разбира се в това нямаше да има нищо лошо, ако пренебрегнем огромната възрастова разлика помежду им. Състезателката по троен скок е на едва 23-години, а скандалният плейбой може да й е баща, че дори и дядо.

Източник: Уикенд