Ако Коцето е верен съпруг, то България е Швейцария!

Едва минаха два дни от прочувственото интервю, което Коцето и съпругата му Надя дадоха за столичното списание "Стори" и певецът си показа рогата. Отново... Коцето наприказва куп приказки от сорта колко е верен на хубавата Надя, но очевидци се шегуват, че ако това е така, то България е по-развита от Швейцария.

Истината лъсна пред очите на самата Надя, която остана меко казано шокирана от снимките, които й бяха изпратени от анонимен "доброжелател". На тях блондинката видя не друг, а благоверния й Константин да завира лицето си и усърдно да мачка "моцарелите" на свои фенки и танцьорки в нощни клубове.

[caption id="attachment_325141" align="alignright" width="216"]Коцето Хубавата Надя постави твърд ултиматум на Коцето[/caption]

"Кой верен мъж би направил това - не само, че оставя разни кифли без дрехи да се завират в него, ами се снима с тях, опипвайки ги старателно?! Най-вероятно точно някое от тези момичета е изпратило снимките на Надя, която побесня. Коя жена би останала безучастна или би поздравила мъжа си след тази гледка?!", коментират близки до семейството на Коцето и Надя.

Припомняме, че за забежките на Коцето се говори доста отдавна - още след самата му сватба с Надя. А и при положение, че бившата му любима Райна открито е признавала за склонността му към изневери, които е понасяла през 5-те години от връзката им, защо някой трябва да вярва, че точно сега Коцето изведнъж се е превърнал в примерен съпруг, пише и Хотарена.нет.

Запознати довериха, че след красноречивите снимки на Коцето и полуоблечените дами, Надя му е вдигнала чутовен скандал и го е заплашила. Тя му поставила твърд ултиматум - или спира окончателно да я срами пред хората, или може да забрави за второ дете.

[caption id="attachment_325147" align="aligncenter" width="300"]Това е само една от множеството снимки, изпратени на Надя Това е само една от множеството снимки, изпратени на Надя[/caption]

"Надя е категорична. Тя не иска и да чува за нова бременност, докато Коцето наистина не й докаже, че не само я обича, но и я уважава. Защото двете неща са колкото близки, толкова и различни едно от друго. Човек може да обича и кучето си, но не му е верен, нали?! Надя иска уважението на Коцето и достойнството й, което той като съпруг би трябвало да пази повече от всичко", разказват приятели на блондинката.

Разбира се, Коцето видял снимките и бързо обещал, че това повече няма да се повтори. Докога ли ще спази думата си обаче?!