Сама ли?! Не. Оказа се, че Венета Райкова не само не е сама, но е щастливо влюбена и във връзка от вече цели три години. Три години, през които не загатна абсолютно нищо за мъжа до нея, вероятно, докато той премине тест периода.

Е, днес блондинката взриви нета като лично оповести новината и разкри още нещо важно - настоящият й приятел не е българин, а чужденец. Той е руснак и е запалил Райкова по всичко руско, най-вече руската музика, която тя слуша постоянно.

От него Венета доста задобря на руски и вече кара курсове онлайн при един от тамошните водещи психолози и духовни ментори. Паралелно с това тя продължава да работи и пише нов роман.

"Щастлива съм, амбицирана съм, творя и се радвам на живота. Всичко във връзката ми е топ, точно защото човекът до мен е чужденец. А романът ще се получи уау - гарантирам, че ще ви подлуди", каза Венета.

Тя пусна и снимка от обяд с въпросния, с когото очевидно обичат да се глезят на луксозни места и добра храна. Знаем си я Венета, че е чревоугодник, макар нищо да не й се лепи и както казват хората - само хаби храната. Е, щастливи да са двамата заедно!

Източник: Crimesbg.com