След развода с Тишо, от който минаха цели пет лета, Венета Райкова веднъж не е показала реално някой нов мъж до себе си. За разлика от преди обаче, тя реши тотално да смени плочата. Докато преди време твърдеше, че животът й е прекрасен без мъже, връзки и прочие, и че гледа само сина си и собствената си наслада от ежедневието, то вече го раздава фатална изкусителка.

Райкова шашна всички като заяви в нета, че статиите за нея и младите момченца, с които спи, са измислица. Измислица била и ревността й към новите връзки на Тихомир Георгиев, защото, видиш ли, тя от две години имала не само стабилен мъж до себе си, а истински олигарх. Руски олигарх, както сама намеква в писанията си.

"Толкова ли не забелязаха някои хора, че от две години пея руски романтични ресни в своите сторита и качвам кадри от луксозни яхти и частни самолети на фона на красиви залези. Е, какво ви говори това?!", смигва Венета и добавя, че била пускала и снимка на мъжка ръка с татуировки.

Тези изблици биха минали за нормални ако ставаше дума за Фейсбук профила на някоя тийнейджърка, но не и на 48-годишна жена. Затова и мнозина не скриха насмешката си от райковите излияния и напъни да си прави самореклама.

"То не е и смешно, а жалко. Не стига, че си смени физиономията с фотошоп и корекции, а сега и богаташи си измисля. Като толкова те обича тоя милионер, като сте заедно от две години, що не го покажеш веднъж, бе?! Женен ли е, или изобщо не съществува другаде, освен във фантазията ти?!", коментират в нета.