Уникален рожден ден предстои за Венета Райкова

Красавицата Венета Райкова днес публикува във Facebook избрани моменти от пребиваването си в Париж, които могат да накарат всеки да й завиди. Разбира се, дано завистта да е благородна, защото с такива красиви гледки единственото чувство, което трябва да изпитва човек, е удоволствие.

Причината за почивката на Венета Райкова на френска земя е нейният рожден ден на 2 май. Водещата на "Горещо" ще чукне 40, но вместо да се депресира от завършването на четвъртото десетилетие в живота си, тя е решила да се позабавлява и да се потопи в романтика, заедно с мъжа си Тишо и сина си Патрик.

[caption id="attachment_314072" align="alignright" width="300"]Венета Райкова и Тихомир щастливи в Париж Венета Райкова и Тихомир щастливи в Париж[/caption]

От доста време вървят най-различни спекулации относно финансовото състояние на Венета Райкова и съответно на цялото й семейство, тъй като тя е основният източник на пари в него. Заговори се, че "Горещо" ще бъде свалено, а Тишо пък е без работа. Обявяването на жилището им за продан засили още повече слуховете за финансова криза в семейството. Виждаме обаче, че Венета и Тихомир все още са сред заможните българи, защото не са много онези от нашите сънародници, които могат да си позволят екскурзия до Париж.

[caption id="attachment_314077" align="alignleft" width="220"]Венета Райкова се забавлява край Айфеловата кула Венета Райкова се забавлява край Айфеловата кула[/caption]

Почивката на Венета Райкова във френската столица може да даде отговор и на друг доста обсъждан въпрос напоследък. А именно какви са отношенията между журналистката и съпруга й. Както Kliuki.bg вече писа по информация на "Всеки ден", техните съседи се оплакват постоянно от скандалите на известната двойка и с подписка са ги изгонили от блока, заради което те продават жилището си.

[caption id="attachment_314079" align="alignright" width="300"]Венета Райкова и Патрик до Лувъра Венета Райкова и Патрик до Лувъра[/caption]

Счита се, че Париж дава голяма романтика на своите жители. Очаква се утре Венета Райкова да прекара незабравимо 40-тия си рожден ден. Обстановката предразполага голяма романтика, но и от Тишо зависи дали тя ще се получи на поразника.