Венета Райкова се стопи от индийски манджи

Телевизионерката Венета Райкова отслабна драстично, въпреки пищните софри, които обича да качва на страницата си във Фейсбук. Журналистката от Попово наскоро стартира предаването си „Дневникът на Венета” по ТВ7, но отзивите за него изобщо не са ласкави. Заради този негативизъм водещата се стопи плашещо, витаеха предположения на изплашените й близки приятелки. Феновете й още не могат да забравят щекотливото й предаване „Горещо”, в което тя подлагаше на бавен огън ВИП гостите. И не им даваше мира, докато не изкопчи някаква истина.

Почитателите й още помнят времето, когато любимката им беше във вихъра си, а предишното й предаване напълно пасваше на темперамента на устатата журналистка. След като доста време тя беше без работа, някак си остана и извън прожекторите. Тя обаче отново прикова вниманието към себе си с тревогата около галопиращата си слабост. Всички се затюхкаха за телесното здраве на телевизионната звезда.

[caption id="attachment_341436" align="alignright" width="220"]Разкриха тайната на слабостта на Венета Райкова Разкриха тайната на слабостта на Венета Райкова[/caption]

Загрижени потребители на нета се питаха защо Венета Райкова се топи непрекъснато и коя е причината тя да става все по-слаба, пише Слава. Дори се завъртя упорития слух, че телевизионерката е болна от модерната на века болест анорексия. Но тези предположения се оказаха в сферата на измислицата, а Райкова си е напълно здрава. Разбра се и тайната за отслабването й. Венета винаги е била противник на диетите и като доказателство за това е качвала фотоси, на които се вижда как сладко си хапва всякакви сладки изкушения, разбра Kluiki.bg.

Оказа се, че е отслабнала от индийските манджи в ресторанта на мъжа си Тишо. Всеизвестно е, че пикантните добавки в индийските ястия не позволяват да се трупат излишни килограми и чистят организма от токсини. А и русокоската често помагала в кухнята на семейния им ресторант. В свободното си от ангажименти време извън телевизията Венета Райкова, заедно с още две жени въртяла цялата студена кухня в заведението за бързо хранене. Работата също пречела телевизионерката да напълнее.