Бившата водеща и автор на книги Венета Райкова се е превърнала в нещо като духовен ментор на последователите си. Вчера, по време на синята луна, която можем да видим и днес - тези дни ще имаме пълнолуние, тя съветва какво да направим, за да сбъднем всяко едно свое желание.

Венета го прави отдавна, хванала му е цаката и се кълне, че работи. Винаги работи успешно, но всичко, в крайна сметка, зависи от нас, от ума, енергията и настройката в главата ни.

Тя съветва да напишем желанието си на лист и да го оформим кратко, точно и максимално ясно. Но това не е всичко. Първо е добре да се отпуснем и да се отърсим от всички странични мисли и чувства, особено от страх, негативизъм, колебание, недоверие.

После трябва да напишем какво искаме да ни се случи на листа - дали нова къща, дали богат мъж, дали нова работа, пари, каквото и да било. Но не просто да го напишем, а да си го представим реално. Толкова реално, че все едно го изживяваме в момента.

"Не забравяйте, че и миг недоверие в това, което си пожелавате, няма да ви помогне, а напротив. От Вселената може да искаме всичко, но ако не повярваме, че ще го имаме, тя не ни го дава, защото й изпращаме такъв знак - знак на нежелание", обяснява Райкова.

И не пропуска да каже, че на всяко наше сбъднато желание, трябва да обещаем на Вселената, че ще дадем своя си десятък.