Венета Райкова продължава да съсипва Евгени Минчев с жестоки за същността му разкрития!

Венета Райкова няма да се спре пред нищо в съсипването на Евгени Минчев. Водещата на "Голямата уста" този път разкри в ефир, че Евгени умишлено злепоставя своите клиенти. Тя разказа пред всички в студиото на "ВИП Брадър" как Минчев е взимал много време пари от Антония Петрова, за да й прави реклама. В последствие обаче се преобърнал тотално и започнал да й прави черен ПР и именно той е измислил псевдонима "Тоца Крокодила", както е известна и до днес. Целта на Евгени Минчев била Мис България 2009 да има нужда от още реклама, за да си спаси името, и затова отново да потърси услугите му, т.е. да му даде още огромни суми за това, което той й причини.

[caption id="attachment_326161" align="alignright" width="300"]Венета Райкова с нова бомба за Евгени Минчев Венета Райкова с нова бомба за Евгени Минчев[/caption]

"Евгени е човекът, който измисли всеизвестния псевдоним на Антония Петрова, а после тръгна да поправя нещата. Той е такъв. Злепоставя клиентите си, за да им вземе парите после." - сподели Райкова.

Kliuki.bg припомня, че това не е първото разкритие на Венета Райкова по адрес на Евгени Минчев, което е направено в ефир. Само преди дни тя заяви, че Минчев е нападал многократно физически свои приятели по партита. Тогава Венета го изкара побойник и двуличник, който под въздействието на алкохол прави шокиращи неща.

Венета Райкова показва на всички, че не понася Евгени Минчев и е готова да очерни цялата му личност пред цяла Бългрия. Не е ясно дали двамата имат някакъв конфликт извън шоуто, но е ясно, че очевидно не се харесват. Венета винаги е твърдяла, че не харесва лицемерни хора, а мнозина твърдят за Евгени, че е точно такъв. Най-вероятно именно затова тя продължава да го съсипва с разкрития за същността му. Това обаче сигурно ще бъде видяно от Евгени след напускането му на Къщата и скандалът между тях ще избухне.