Водещата на „Горещо” Венета Райкова изригна като вулкан

Екзалтираната телевизионерка Венета Райкова пожелала да се приложи и в новата българска действителност старозаветният закон.

А той гласи, че срещу отнет човешки живот да вземе този на извършителя. Съпругата на ресторантьора Тишо е възмутена и потресена от постъпката на убийцата осемгодишната Александра Тодорова от Поморие- Атанаска Георгиева.

[caption id="attachment_312686" align="alignright" width="300"]Венета Райкова иска вендета за Алекс Венета Райкова иска вендета за Алекс[/caption]

Малката красавица е била дъщеря на известен бизнесмен-лихвар от крайморския град Веселин Тодоров, известен с прозвището си Германеца.

Детето бе отвлечено в четвъртък и в петък то беше намерено удушено под леглото на съседката на семейството Атанаска Георгиева.

43-годишната килърка е живеела под наем на таванска стая и е примамила малката от детската площадка у тях.

Направила е и неуспешен опит да изнуди семейството за откуп. После е убила първокласничката по особено садистичен начин, като го е задушила с найлонова торбичка. След което е напъхала трупчето на детето под леглото си.

Пред разследващите Атанаска заявила, че е отнела живота на Алекс защото й е била ядосана, че е обиждала децата на сестра й Северина.

Всички, които са познавали малката Алекс я описват като изключително сериозно, самостоятелно, харизматично, любвеобилно и запомнящо се дете. Носещо собствена светлина и прелест.

8-годишната Алекс обичала много да пее и е играела народни танци. Била е много добра ученичка. Заради чара и уникалността си малката Алекс още на три години печели първото място на конкурса за Мини Мис България.

В памет на това прекрасно и невинно дете, убито с изключителна злоба и зверство Венета Райкова призовава виновницата да бъде наказана с най-тежкото наказание – смърт. Но такава, с каквато тя е отнела живота на малкото ангелче.

В социалната мрежа русокосата водеща е събрала много привърженици на идеята си. Феновете й напълно подкрепят тезата извършителката на гнусното деяние да не се отърве само с тридесет години зад решетките.

А за „добро поведение” да бъде освободена и за по-малко.