Венета Райкова ще отмъщава на Людмила Захажаева чрез Слави Трифонов!

В следващото издание на "Голямата уста" Венета Райкова смята да съсипе семейството на Людмила Захажаева и Албена Вулева. Телевизионната водеща иска да покаже запис от 2006 г., на който се вижда ясно как Албена краде козметика от столичния магазин "ХИТ". За целта обаче Венета ще трябва да се извини на Слави Трифонов за конфликта помежду им. Двамата отдавна не се разбират, но сега Райкова е решила да поиска прошка от шоумена, тъй като единствено той притежава въпросния запис. Ако Слави направи тази услуга на Венета, със сигурност тя ще му остане много задължена, защото ще направи огромен удар в ефира на Нова ТВ.

[caption id="attachment_327888" align="alignright" width="300"]Венета Райкова се извинява на Слави Трифонов в името на отмъщението Венета Райкова се извинява на Слави Трифонов в името на отмъщението[/caption]

Венета Райкова обаче не иска скандалния запис само заради фурора, който ще предизвика. Тя е силно обидена на Людмила за думите по нейн адрес в студиото на "ВИП Брадър" в понеделник вечерта. Тогава майката на Албена Вулева обяви Венета за бивша чистачка в телевизия "Евроком", докато Райкова твърдеше, че е била шеф на офиса, в който е работила Вулева. Бившата водеща на "Горещо" толкова много се обиди на Людмила, че още на следващия ден публикува във Фейсбук сканирана снимка от трудовата си книжка, където пишеше каква длъжност е заемала, както Kliuki.bg писа вече.

Именно този конфликт, който се породи в ефира на Нова, е в основата на желанието на Венета Райкова да покаже въпросния запис. Разбира се, Албена Вулева в случая не е виновна за думите на майка си, но ще стане неволна жертва и ще бъде злепоставена.

Както знаем обаче добре, Слави Трифонов не е от най-лесните за общуване личности. Да искаш услуга от него е доста тежко и не за всекиго посилно. Все пак обаче Венета Райкова е добре известна с хитрите си методи на преговори и най-вероятно утре вечер ще видим как Албена Вулева краде от магазин преди 8 години.