Венета Райкова най-после осъзна, че трябва да се отърве от бремето "Тихомир"

След като години наред го издържаше, Венета Райкова най-после разбра, че с Тишо няма никакво бъдеще, защото неговият мързел няма да доведе до нищо семейството. Вени винаги е била от силните жени - онези, които с труд си вадят хляба. Този "хляб" обаче напоследък липсва, тъй като от началото на годината известната тв водеща е без работа. Идеите й за проекти не срещнаха одобрение от нито една телевизия, а поканите за водене на предаване така и не идват.

[caption id="attachment_334825" align="alignright" width="300" class=" "]Венета Райкова вече има фигурата, с която може да смени Тишо Венета Райкова вече има фигурата, с която може да смени Тишо[/caption]

И след като не става с труд, Венета Райкова се е ориентирала към другия начин. Този, за които не се изискват специални работни умения, а по-скоро любовни. Блондинката е решила да смени мъжа до себе си, но този път няма да прави фаталната грешка като тази с Тишо. Тя вече търси заможен господин, който да й осигури стандарта, с който е свикнала, научи Kliuki.bg.

Според слуховете, проблемите между Венета Райкова и брадъра Тихомир са от доста време. Още когато заведението на Тишо фалира, жена му не го е приела никак добре, защото всички разходи по поддържане на семейното огнище паднаха върху нея. Въпреки това, Вени не се подвоуми да напусне "Горещо", защото то не й носеше вече удоволствие. Последва есенна работа в "Биг Брадър", от чийто хонорар в момента семейството все още се издържа.

"Тишо не е мъжът за Вени. На нея й трябва силен човек, защото тя самата е силна. През последните години се уби от работа, докато той лежеше вкъщи." - коментират познатите на Райкова.

Колкото и да обича Тихомир Георгиев, Венета вече била твърдо решена да си намери по-богат мъж, който да приеме безрезервно сина й Патрик. За целта тв водещата здраво се е захванала с визията си и подобряването на своята фигура. От месец насам тя ходи редовно на фитнес и вече резулттите са видни.