Венета Райкова изобщо не иска да е на екран

Русата екс телевизионерка Венета Райкова не бърза да се завърне в телевизионния ефир. Ветеранката от малкия екран изобщо не се притеснявала, че вече два месеца е без работа и си почива у дома. Скандалната журналистка „успокои” недоброжелателите си, че не е подписала още договор с никоя телевизия, както се заговори из публичното пространство. Ако това стане тя обеща първа да го публикува на страницата си във Фейсбук. Устатницата води преговори с няколко продуцента на различни медии, но до финал все още не се е стигнало, пише HotArena.

Тя все пак успя да шокира всички, като обясни, че откакто е останала без работа, вече два месеца не си е включвала телевизора и не знае какво се случва у нас. Била се отдала на перманентен релакс и това й се отразило изключително добре. Единствените „задължения”, които имала през деня били в какъв цвят да си боядиса косата и с каква прическа да се накипри.

[caption id="attachment_337997" align="alignright" width="300"]Венета Райкова не иска да работи Венета Райкова не иска да работи[/caption]

Новото й занимание направо втрещява Тишо, който все пак не иска жена му така безразсъдно да пилее пари, но някак си се примирява, за да няма скандали, разкриват близки до известното семейство, разбра Kluiki.bg.

„Повече от осемнадесет години съм на екран и не съм почивала повече от ден-два. Дойде и моето време да се отдам на заслужен релакс. Не искам да работя!”, оправдавала се блондинката.

Въпреки упоритата клюка, че семейството й го е закъсало, Венета Райкова изобщо не се притеснявала за пари.Телевизионерката била спастрила доста парици от активната си дейност на екран, а и мъжа й Тишо завъртял печеливш бизнес. Райкова имала и предложение от мастито издателство да напише книга за срещите си с ВИП-персоните, които й гостуваха в „Горещо”.

А и чакала развоя от делото срещу лорд Евгени Минчев. Припомняме, че Венета Райкова заведе иск за клевета срещу паркетния лъв за петдесет бона и очаква Темида да се произнесе в нейна полза.