Последните снимки на светската журналистка и писател предизвикаха небивал интерес в мрежата. На тях блондинката изглежда с коренно променено лице, а каква е причината за това?

Едни подозират, че тя използва филтър  на фотосите си в социалните мрежи. Според тях това не е истинското й лице, а е просто преправено от приложение. Други смятат, че блондинката е легнала под ножа. На снимките  тя изглежда като кукла Барби, а 47-те годи ни изобщо не й личат.

Венета Райкова или Сузанита? Приликата е потресаваща (СНИМКА)

Нос, устни, черти на лицето, очи – всичко е различно. Оприличават я на моделката Асдис Ран, та дори и на скандалната фолк певица Сузанита, която е едва на 20 години.

Венета написа в мрежата, че е просто в добро настроение. „Нещо ми е щастливо напоследък‘ – казва тя. Дали зад това щастие не се крие нов мъж, можем само да гадаем. В същия момент книгите й чупят всички рекорди по продаваемост. Дори някои смятат, че е писател № 1 у нас.

Тя усилено дава съвети на последователите си в социалните мрежи. Последно учеше как да променим живота си в 4 лесни стъпки. Интересното е, че хората я слушат.

Източник: ploshtada.com