Водещата на „Горещо” по Нова телевизия Венета Райкова е решила да сложи ред в живота си!

Бъди такъв, какъвто си. Явно това е най-успешната „рецепта” за живота. Малко обаче залагат на тази формула

Но щом човек натрупа някакви години зад гърба си има стремеж да промени руслото или кармата към по-добро. Всеизвестно е, според вселенските закони, че човек е добре през живота си да извърши и тези три неща.

[caption id="attachment_308936" align="alignright" width="300"]Венета Райкова става нов човек Венета Райкова става нов човек[/caption]

Като да си купи и създаде дом, да си роди дете и го отгледа и да посади дърво. Е, къщата при Венета Райкова е факт. Детето –също. Тя и съпругът й Тихомир си имат син – Патрик.

Има си и слава. Затова заядливата блондинка, която в една сравнително крехка възраст спечели титлата „Мини Мис България” е решила да извърши и третото, за да осмисли и преобърне към добро съществуващото. Венета Райкова се запретна и посади фиданка в двора си. И то не каква да е, а на орех. Знае се, че ореха има чудодейни сили.

За това дърво народът ни е създал легенди и поверия за самодиви и призраци. Под мощните орехови клони хора и животни намират убежище през изнурителните летни горещини, както и търсят сигурно скривалище от гръмотевичните бури.

Орехът е считан за всевластен страж на щастието и пазител на физическото и психическо здраве в дома, къщата и семейството. Това е едно от най-полезните и благородни дървета в природата.

Та водещата на „Горещо” си мечтае под порасналия орех един ден да се събират с роднини и приятели на сладка приказка и блага ракия. Както и дървото да й разчисти негативните енергии, да я предпази от зли очи и да отвори пътя й към безмерното щастие. Дали това обаче ще се случи?!

Според близки до напористата водеща шетнята й е само поза.

Венета Райкова се стреми да се покаже в нова светлина с единствената цел да си повдигне гледаемостта на предаването, което в последно време дава „фира”. И не може вълка да си смени лесно нрава, коментират злите езици.

И в свое оправдание заявяват, че блондинката е прекалено властна, саркастична и на моменти озлобява. А шанса да се превърне в хрисима, смирена и добродушна жена е почти нулев.

http://youtu.be/kisZIO27Sn4