Венета Райкова сингъл и на Коледа, но се чувства перфектно!Венета Райкова остава без мъж и

по Коледа. Водещата на "Папараци", която се раздели с мъжа на живота си след повече от 10 години не се притеснява, че няма да има никой до нея по празниците. [caption id="attachment_417473" align="alignright" width="300"]Венета Райкова На Венета Райкова не й дреме, че няма мъж[/caption] Водещата споделя, че много й харесва да е сама и въобще не се жалва от този факт.

„Все още няма мъж, който да ми е по-интересен от книгите!! И въпреки че три дни съм сама, защото детето е на спа уикенд с баща си, аз си стоя вкъщи както винаги и си чета”, споделя с вълнение тя.

Няма начин да чуете Венета да се жалва за някой мъж, камо ли да се хвали, че е лудо влюбена или да си скубе косите от мъка. Водещата се е отдала на кариерата си и триумфира в социалните мрежи, че последния епизод на предаването й е разбил всички рекорди, пише вестник „България днес”. Миналата година Венета се раздели със съпруга си Тихомир, но двамата продължават да се виждат и то редовно. Неотдавна Райкова дори се пошегува, че се чуди защо се е развела, когато двамата продължават да имат същите приятелски отношения, както и преди развода. През 2007 година обаче нещата не са толкова розови. Тогава Тишо подава молба за развод, а Венета се изнася от общото им жилище. Двамата се помиряват малко след това, а скоро се ражда и синът им Патрик. Но миналата година пукнатините в отношенията им се оказаха твърде големи за преглъщане и двамата се разделиха. Водещата не крие, че кариерата винаги е била на преден план и е работохоличка. „Имах един чифт обувки, краката ми мръзнеха от студ и зимата често ми потичаха сълзи на спирките... не само от студ. Постоянно се питах — защо ми е всичко това?! Гледах мутресите в лъскавите им джипове и казвах на майка ми, че ще се откажа, защото в България образованието не се цени. Тя ми казваше, че на тези момичета някой ден им взимат джиповете и ги дават на следващата. А аз, ако имам образование ще мога да си купя каквото поискам и няма да завися от никой. Беше ми много трудно — много безсънни нощи, много труд и много изпити, но завърших с отличие! И после всичко стана по-лесно — купих си със заплатите, с моите пари кола и апартамент в резиденция с басейн...", споделя за себе си водещата. Източник: hotarena.net