След скандалната новина за предстоящия й развод, който вече е в ход, манекенката Венета Харизанова проговори публично за сефте. Досега тя пазеше мълчание, но всички знаем, че е смела и устата, затова никой не предполагаше, че ще си мълчи. И да, тя не го направи.

Както знаем, Венета се развежда с мъжа си Емил Маринов след 13 години брак, заради негови системни изневери. Дори в периода, когато тя имаше сериозни здравословни проблеми, той не си е държал панталоните вдигнати и това се разбра.

Разбра се също, че чашата е преляла след почти публичната му афера с негова 27-годишна руса служителка, която наскоро завел на скъпия остров Санторини. Е, Харизанова не смята нито да реве, нито да се примирява, а още по-малко да се крие и окайва...

Пред медиите днес тя заяви, че да - развежда се, а после добави иронично: "Ама, моля ви се, питайте него! Питайте го и него дали се развежда и особено важно е да го попитате дали такъв красив, божествен почти, мъж, може да бъде само с една жена... Ами то омръзва, писва ти всеки ден един и същи човек и си дириш щастието. Важното е да сме щастливи", саркастично заключи манекенката.

А потребители са категорични, че трябва да е благодарна затова, че се е отървала от "тоя мухльо" Маринов.

Източник: Crimesbg.com