Венета Харизанова с нова работа в Италия, отново в медия

След като не успя да се сработи с екипа на "Жените говорят" по ТВ 7 и особено с колежката си Жени Калканджиева, Венета Хавизанова очаквано напусна редиците на медията. С многобройните си ангажименти и несериозно отношение към работата Вени не успяла да се наложи сред колектива на ТВ 7, така пишат и в изданието "Всеки ден".

[caption id="attachment_312012" align="alignright" width="300"]Венета Харизанова ще работи за италианска медия Венета Харизанова ще работи за италианска медия[/caption]

Пищната българска хубавица обаче бързичко си намерила ново поле за изява като журналист и то не къде да е, а по националната медия в Италия. "Рай Уно" отдавна следели кариерата и медийните изяви на Венета, но тя досега все била заета и нямала възможност да откликне на тази иначе много примамлива покана. Сега обаче се говори, че Вени вече е започнала сериозни преговори и се очаква да започне наистина работа в италианската телевизия, научи Kliuki.bg. Това е определено стъпка напред за Венета Харизанова, която е популярен модел, но не толкова успешен журналист засега, така че кариерата й скоро може да тръгне стремглаво нагоре.

[caption id="attachment_312014" align="alignleft" width="280"]Венета Харизанова Венета Харизанова[/caption]

Към момента Венета Харизанова не знае добре италиански, но ако ангажиментите й се потвърдят, тя сериозно ще се захване и с езика. Как Вени ще съвместява всичките си проекти тук, а сега и извън граница, ще се види. Хубавото е, че чаровницата изобщо не може да се оплаче от скука или липсва на професионални предложения в различни сфери - мода, медии, щоубизнес.

Венета Харизанова е сред най-неотразимите българки, които са известни с красотата си не само у нас, но и сред световните медии. Може би в това се корени предложението от Италия, което е наистина невероятна крачка напред за кариерата на Вени.