Венета Харизанова отново показа характер.  Моделката Венета Харизанова призна, че не може да бъде контролирана

Венета Харизанова, манекенка и бившата водеща на телевизия ТВ7 все още се колебае дали да приеме апетитното предложение за водеща на италианска телевизия. Колебанията й идвали заради строгите правила, които налагали тамошните продуценти.

Те поставяли жената на екрана в един определен калъп, от който тя не бивало да излиза. Не се зачитало нейното желание.

[caption id="attachment_314136" align="alignright" width="300"]Венета Харизанова не е от кротките Венета Харизанова не е от кротките[/caption]

Шефовете се ръководили от мерака на и след това рейтинга на предаването. Който пък бил в тясна връзка с настроението на потребителите.

Още преди две години на знойната красавица й бил предложен този изкусителен шанс. От същия телевизионен канал. Тя обаче тогава отказала, защото започнала собствено предаване в българския ефир.

И още нещо спирало красавицата да каже „да”. Договорът, който подписвала с италианския ефир бил само за три години. През този период тя не била себе си, трябвало да живее изкуствен живот и да има измислена от продуцентите съдба.

Дори не бивало да казва, че е омъжена. Съпругът на моделката Емил обаче бил съгласен с правилата и я подтиквал да приеме офертата в чужбина.

Близки до двойката злобно подмятат, че така бизнесменът целял да се „отърве” от своята благоверна. Двамата имали брак , но в различен от общоприетия вариант.

Държали на свободата и отношенията им били фриволни. Те делели един покрив, живеели заедно, ходели на екзотични почивки заедно, но всеки си имал собствен живот и гадже.

Но явно съображенията им да са заедно се диктувало не от емоционални, а от финансови причини.

Защото самата Венета Харизанова намеквала, че отношенията й със съпруга й са фиктивни. Двамата не се ревнували и живеели без предразсъдъци.

Преди известно време името на Венета Харизанова бе замесено в поредния скандал с мъжа на Меги Желязкова.

Докато къдрокосата бе в къщата на vip Brother двамата с бореца ,известен като Боби Манекена пърхаха свободно из различни заведения и после засичани в хотели.

Без да се притесняват от демонстрираната близост в отношенията си на публично място. Това накарало колежката й да изригне и да покаже вратата на съпруга си.