Спортната репортерка Николета Маданска си помисли, че е получила пълно щастие, след като заби един от най-известните журналисти у нас, но остана излъгана. Животът с Венелин Петков започва все повече да й тежи.

Вместо да се радва, че е подлъгал по-млада с 12 години от него жена да му роди две деца, журналистът отказва категорично да се венчае за Ники. Той открай време е против брака и това е една от причините дългогодишната му любов с Гена Трайкова да приключи.

Петков е вече на 50 г. и използвал това като още един от аргументите да не се ожени. Той смятал, че на тия години не е удачно човек да сключва брак и да вдига сватба.

Николета обаче все още е само на 38 г. и много искала да се види като булка. Уви, ако някога й се случи, то няма да е с бащата на децата й.

Маданска остана излъгана след началото на връзката си с Венелин. Тя взе един от шефовете в БТВ, а сега е обикновен журнаслист с посредствена заплата. Освен това Ники се надяваше на сватба, щом му роди деца, но нито първото, нито второто дете трогна Петков дотам, че да се венчае за майката на своите синове.

Източник: в. "Уикенд"