Известният новинар и бивш шеф в Би Ти Ви Венелин Петков няма намерение да се отказва и да оставя двамата си сина да живеят с майка си. Венко е завел дело за попечителство, в което иска правата за отглеждане на децата да бъдат прехвърлени на него.

В същото време Николета Маданска твърди пред съда, че исканията на Петков са абсурдни, защото той бил изключително лош баща. Още преди раздялата журналистът изобщо не обръщал внимание на синовете си и след работа се затварял в кабиета си, за да избяга от семейството си.

„Когато бяхме заедно, не искаше да ги погледне, в нищо не ми помагаше, а сега иска да е баща. Иска само да ме нарани, затова се опитва да вземе децата ми”, вайкала се Ники пред приятелки.

Венелин обаче имал друго виждане по въпроса. Той твърди пред съда, че може да осигури на децата по-уютен дом и по-добър стандарт на живот.

Петков има просторна къща в покрайнините на София, където живяха всички преди ряздялата. Там децата могат да тичат и играят на воля. Докато Николета няма свое жилище и в момента с децата живеят в апартамента на родителите й.

Въпреки че навсякъде се тиражира, че сприхавият характер на Петков е довел до раздялата, самият той твърди друго. Той определял Николета като „вещица”, която много хитро се прави на миловидна и добра женица, което нямало нищо общо със същността й.

Източник: Crimesbg.com