Венцислава Тафкова е решена да отмъсти на Джизъса, че се отнесе с нея като с уличница. Бившият футболист се позабавлява с Венци, за да се откъсне от задълженията у дома, където го чакаха Златка и синът им, след което я изхвърли като парцал.

Към днешна дата двамата отново ще имат общи взаимоотношения, тъй като са приели офертата на „Сървайвър” и се включват в риалитито. Мис България 2020 ще използва това, за да стъжни живота на бившия футболист.

„Ще го скъсам тоя, само да го видя в предаването. Когато свърша с него, нищо няма да е останало от този женкар”, заканвала се Венци.

Нейният пъклен план, присъщ на всяка озлобена жена с ниски ценности и морал, е да съсипе новия брак на Благо. Тя възнамерявала да му се самопредложи в шоуто, да му се разхожда по прашки пред очите и още какви ли не номера, присъщи на най-евтините жени, само и само да го накара да изневери на съпругата си.

Интелектът на Благой не е голям, така че нищо чудно да падне в капана и да изневери на Полина пред цяла България. Все пак за Джизъса една изневяра не е кой знае какво и едва ли би имал дори угризения на съвестта.

От своя страна пък Тафкова е доказала отдавна, че няма проблеми с креватните изпълнения с когото и да било. Дали за пари или за отмъщение, винаги е способна да дари един мъж с тялото си.

Припомняме, че аферата между Благо и Венци се разрази по време на връзката му със Златка Райкова. Тогава и двамата показаха що за стока са. Единият изневери на майката на сина си, а другият се отдаде на обвързан мъж. Не че Златка е цвете за мирисане, но явно в света на тези хора всеки може да ляга с всекиго и няма никакви задръжки.

Източник: Crimesbg.com