Уважението не се дава по рождение, то се печели. И ако на някого това още не му е ясно, значи има известни проблеми с умствения капацитет... В случая го казваме заради бившата Мис България - Венцислава Тафкова, която се скъсва да "реве" всеки път, когато някой я нарече пошла или евтина, а в същото време драпа да се покаже точно като такава.

Днес дойде и новото 20 - Венцито се снимала изтипосана по г@ла з@дница, при това навирена в лицето на обектива. А когато хората й рекоха, че е като някоя евтина магистралка взе, че се обиди.

Тафкова твърди, че, видиш ли, никой не я разбирал и я мразели без причина. Потребители обаче я контрират, че това не е омраза, защото омразата е чувство, а е просто съжаление...

"Тая пък кой ще се хаби да я мрази?! То е толкова клето това същество, че се чуди на кой свят е и денонощно едно й е в главата - в каква поза да се снима на следващата фотосесия, че белким я забележи някой. Ама, Венциславче, то такива като теб бяха рядкост преди 30 години, ма. Сега са наредени като сардини в консерва и адски банални. Не можеш проби ни с бомби от силикон, ни с импланти в Д-то, ако щеш... С друго требе, но ти го нЕмаш", пишат потребители в нета.