Венцислава Тафкова не заслужава да бъде с титлата „Мис България“ и го доказва всеки ден. Първо, защото изобщо не е толкова красива. И второ, защото няма достойни принципи, каквито трябва да има една такава миска.

Тя получи един куп критики, че носи палта от естествена кожа, тъй като една Мис България трябва да е „за“ опазването на природата. Вместо да се засрами обаче, Венци отвърна на удара с просташка атака срещу хората.

„Мога да си го позволя и затова нося такива палта. Вие си носете шушлековите якета, бедняци такива! Аз съм друга категория.“, избухна псевдохубавицата.

Тя обаче пропуска да спомене откъде има всички тези пари, за да си купува толкова скъпи дрехи. Обществена тайна е, че те са резултат от най-древната професия, която практикува.

Тафкова е лека жена, която се прави на нещо, което не е, твърдят всичките й познати. Няма един ден трудов стаж, а се фука с охолен начин на живот.

Вместо да се засрами, че парите й са от креватни изпълнения с мъже, които могат да й бъдат дядовци, тя се хвали наляво и надясно. Очевидно интелектът й е на ниво 0, колкото е и естествената й красота.

Някои жени на 23 г. вече работят и дори деца гледат, но егоист като Венцислава Тафкова, която поставя себе си на пиедестал, заради грешна себеоценка е обречена на провал в живота. Най-много боли, когато паднеш от високо. Тя не е особено нависоко, но има грешното впечатление, че е.

Всъщност, ако не лягаше с дядовци за пари, едва ли някой щеше да чуе за такава жена, защото така си извоюва титлата „Мис България“.

Определено е срамно да постигаш целите си с това, което имаш под гащите. Затова е изключително странно, че Венци не стои смирено и не мълчи, а се опитва да се оправдава, че е меркантилна до мозъка на костите си.

Източник: Уикенд