Венцислава Тафкова се намира в кошмарен период от своя живот. Тя остана без спонсор, след като и последният глупак, който я издържаше, й би шута.

Около половин година миската обслужваше сексуално ММА боец, за когото се говори, че е пълен с пари. Именно заради парите тя се раздавала толкова много за него в леглото, но накрая и спортистът не я издържал.

Венци ненадейно остана без постоянен любовник и затова е започнала да се предлага, така да се каже, почасово. Различни мъже й се изреждали срещу заплащане от тяхна страна. Само така тя можела да продължи своя охолен начин на живот.

Макар че само след няколко дни Тафкова ще навърши 25 г., тя продължава да упорства и да отказва да си вади хляба честно и почтено. Вместо това предпочита да води живот с висок стандарт, осигурен й от тялото й, което иначе не е особено привлекателно, когато няма намесен фотошоп.

Венцислава е една от най-зле изглеждащите Мис България в историята. Без грим е истинско плашило, не че с грим е нещо прекрасно, но поне не плаши хората.

На всичкото отгоре характерът й бил много неприятен. Постоянно имала претенции, че е нещо повече от околните. Затова загубила всичките си приятели, когато станала малко по-известна.

Нищо чудно, че мъжете не си спират погледа върху такава жена за сериозна връзка. Нито е красива, нито добродушна, нито домакиня. Единствено за бърз секс става, и то само ако човек е доста закъсал, говорят злите езици.

Източник: Crimesbg.com