Венци Венц' се сдоби с нов татус. Той е разположен точно над веждата му и е под формата на вълна. Поглеждайки я, човек остава с впечатлението, че е удължение на веждата в посока към темето.

 

Оказва се, че новият татус е в чест на сина му Ноа, който скоро навърши годинка.

Рапърът написа в социалната мрежа, че много бащи си правят татуировки, но той е направил за сина си своята най-смела татуировка – вълна. Тя носи огромна символика и обобщава отношенията между баща и син, пояснява хип-хоп звездата.

 

Венци Венц' с татус в чест на сина си

Венци уточнява, че тази огромна вълна ще стои на лицето му, за да пожелава на сина му ежедневно смелост във всяка една трудна ситуация, пред която ще бъде изправен. Пред каквото и да се изправи обаче, малчуганът ще е на върха на вълната като баща си, заключава рапърът. И допълва: „Отгоре, господстващ над привидните проблеми, защото си благословен от Бог!“

 

Припомняме, че музикантът бързо се раздели с майката на сина си, а преди това и с майката на по-голямата му дъщеря. Подчертава, че ако можеше да върне времето назад, би заменил татуса под формата на вълна с такъв под формата на повърнато мляко, който би разположил на рамото си.

Източник: Уикенд